Network Threat Protection inschakelen en uitschakelen

Network Threat Protection is standaard ingeschakeld en werkt in de optimale modus. U kunt indien nodig Network Threat Protection uitschakelen.

Zo schakelt u Network Threat Protection in en uit:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Essential Threat ProtectionNetwork Threat Protection in het venster met de programma-instellingen.
  3. Gebruik de schakelaar Network Threat Protection om de component in of uit te schakelen.
  4. Sla uw wijzigingen op.

Als gevolg hiervan scant Kaspersky Endpoint Security, als Network Threat Protection is ingeschakeld, inkomend netwerkverkeer op activiteit die kenmerkend is voor netwerkaanvallen. Wanneer Kaspersky Endpoint Security een poging tot netwerkaanval op de computer van een gebruiker detecteert, blokkeert het de netwerkverbinding met de aanvallende computer.